Over Begrafenisverzorging G.J. van der Vliet te Elspeet

Wie een sterfgeval van dichtbij heeft meegemaakt, weet dat het niet alleen een emotioneel, maar ook een hectisch gebeuren is. Allereerst ontstaat er veel verdriet. Tegelijkertijd moet er echter veel in korte tijd geregeld worden. Dat geregel kan zoveel tijd en energie kosten dat er nauwelijks tijd overblijft om waardig afscheid te nemen.
In zo’n situatie moet u kunnen vertrouwen op iemand die u door het rouwproces heen leidt. Iemand die weet wat er moet gebeuren en die u de belangrijkste dingen uit handen neemt, zodat u zich kunt richten op uw verdriet en op de naderende begrafenis. Die ‘iemand’ is de begrafenisverzorger.

Begrafenisverzorging G.J. van der Vliet

Begrafenisverzorging G.J. van der Vliet in Elspeet werd opgericht door Gert van de Vliet. Vanuit zijn christelijke overtuiging en persoonlijke verlangen om mensen te ondersteunen in één van de moeilijkste en meest hectische perioden in hun leven, verzorgt hij begrafenissen in het hele land. Daarbij staan de wensen van de overledene én van de nabestaanden centraal. Door te zoeken naar de best mogelijke invulling van de persoonlijke wensen, ontstaat een persoonlijke begrafenis die recht doet aan het verdriet van de nabestaanden.
Wij verzorgen geen crematies.

Ontzorging

Onze gehele praktijk is gericht op ‘ontzorging’. Wij willen de nabestaanden de ruimte bieden voor hun persoonlijke rouwverwerking. Daarom verzorgen wij het contact met de burgerlijke en kerkelijke gemeenten, met de drukker van de rouwkaarten, met de eigenaar van de begraafplaats en met alle andere betrokken instanties. Dankzij onze ervaring kunnen we deze administratieve en praktische zaken efficiënt regelen. Tegelijkertijd voorkomen wij dat belangrijke zaken niet worden vergeten.