Begrafenisverzorging Doornspijk en Hoge Enk

Sterfgevallen zijn aangrijpend en ingrijpend. Wanneer een geliefde u ontvalt, moet u veel regelen:

  • U moet een kist bestellen;
  • U moet rouwkaarten regelen;
  • Er moet aangifte worden gedaan van het sterfgeval.

Door alle drukte zou er nauwelijks tijd zijn om het sterfgeval van uw geliefde op uw eigen manier te verwerken. Daarom is Begrafenisverzorging G.J. van der Vliet er. Wij zijn een betrokken begrafenisverzorger die u alle mogelijke werkzaamheden uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op het afscheid en de naderende begrafenis. Ook voor een begrafenis in Doornspijk en Hoge Enk bent u bij ons aan het juiste adres.

Begrafenisverzorging Doornspijk

 

Vanuit Elspeet verzorgen wij begrafenissen in het hele land, zo ook in Doornspijk en Hoge Enk. Wanneer u kiest voor een begrafenis door ons, kiest u voor persoonlijke aandacht, ontzorging en gericht advies. Bovendien kennen we de lokale gemeenschap met hun gebruiken en achtergronden. Daarnaast onderhouden we goede contacten met de verschillende kerkgenootschappen in Doornspijk. We kunnen daardoor moeiteloos veel praktische zaken, zoals het opbaren in de kerk of in het dorpshuis en het vaststellen van de rouwdienst, voor u regelen.
Ook kunnen we aangifte van het overlijden doen in Elburg.
Om u te helpen om de begrafenis op uw eigen manier te verwerken, bieden we u de mogelijkheid om bepaalde zaken zelf te regelen of om te helpen bij het opbaren van uw geliefde. Zo kunt u gericht toewerken naar het laatste afscheid.

Begrafenisverzorging in Doornspijk en Hoge Enk

 

Zoekt u een begrafenisverzorger met kennis van uw lokale gebruiken? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bent u bezig met de voorbereiding op een begrafenis in Doornspijk of Hoge Enk? Download dan ons gratis Wilsbeschikking en voorkom dat uw begrafenis niet plaatsvindt zoals u dat wilt.

Meest recente berichten

Recente reacties

Archief

Categorieën